Rohkenen aloittaa ihka ensimmäisen ATC-vaihtoni. Aihe on sen verran outo kuin "Nimimerkkini". Eli siis minun nimimerkkini on Karakali joka ihan oikeasti on aavikkoilveksen, caracalin synonyymi. Eli siis minun korteissa tulee olemaan jonkin sortin ilveksiä tai ainakin kissaeläimiä. Jos taas niccini olisi joku kukka, pelkkiä numeroita tai vaikka oman pojan lempinimestä muutettu nicci niin sitten kortteja kukista, numeroista tai pikkupojista! Aihe on aika haastava, mutta toivottavasti uskallette osallistua!

Jokainen tekee tarvittavan määrän kortteja ja postittaa ne sitten minulle palautuskuoren kera. Laita kuoreen valmiiksi oma nimesi ja osoitteesi sekä tarvittava määrä postimerkkejä! Viimeinen ilmoittautumispäivä  voisi olla vaikka 24.7 ja palautuspäivä 10.8. Ottakaa rohkeasti yhteyttä ylläolevaan sähköpostiin osoitteeni saamiseksi. Korttientekotekniikka on täysin vapaa. Muistakaa vain laittaa kortteihin merkintä, jos niitä ei saa julkaista.

Ensimmäiset viisi itseni lisäksi pääsevät mukaan ihka ensimmäiseen ATC-korttivaihttoni "Nimimerkkini"!

1. Karakali itse  valmiit

2. Orvokki     tulleet

3. Paperi40  tulleet

4. Nasu    tulleet

5. Iitaliini  tulleet

Koska kuudetta osallistujaa ei saatu mukaan ilmoittautumispäivään mennessä, niin kortinsa jo lähettäneille palautan kaksi korttia takaisin.

Kortit laitettu tänään postiin, tosin vasta viiden jälkeen