....eiköhän tää täsä ala jo olemaan. Tänään oli ihan normaali olo töissä ja edes se "Lonely Day" ei saanu mua itkemään. Eilen jo aloin tiskaamaan ja viikkaan pyykkiä, mutta käsitöitä en ole viime tiistain jälkeen edes harkinnut tekeväni, on jotenkin puhti poissa. Koukkuamiskoukkuja vähän hypistelin, mutta jos mä noita muita keskeneräisiä ensin tekisin pois. Putsaan ikäänkuin pöydän.

Aika jännä juttu, mies viime tiistaina sen järkyttävän ilmoituksensa jälkeen sanoi, että muuttavat sitten lauantaina kavereiden kanssa tavarat pois. Noh, ei ole muuttokuorma vielä lähtenyt, nyt on mies tiskaamassa. En tiedä mistä kiikastaa, saako ne isoa autoa käyttöön, mutta jos sanoo että lauantaina, niin eikös se sitten sitä tarkoita...... Ystävä kysyi, että ottaisinko miehen takaisin jos hän palata haluaisi. En tiedä, todennäköisesti en. Musta tuntuu että on selkään puukotettu, petetty ystävyys. Ja mies on vielä alkanut uudelleen polttaa tupakkaa, yli neljän vuoden tauon jälkeen. En pidä siitä, en totisesti.

Ja tänään alkoi kesäloma!! Jei!! Tosin täytyy varmaan auto vuokrata, että pääseen vanhempien luona käymään, pitää ottaa nyt tuo kissakin mukaan.