Olen monissa blogeissa pyöriessäni nähnyt myös upeita askarteluhuoneita ja mahtavia säilytysratkaisuja. Jotkut askarteluhuoneet ovat niin selkeita ja organisoituja, että täysin vieraskin askartelia olisi siellä kuin kotonaan.

Noh, minulla ei ole omaa askarteluhuonetta eikä sen puoleen edes omaa askartelupöytää, jolle voisi jättää levälleen keskeneräiset työt. Sen sijaan kaikki askartelutavarani, paitsi leimakuvat, sijaitsevat tämän kaapin kätköissä:

Kaapi on ehta 60-lukulainen ja sen päällä on Lomonosovin posliinitehtaan kissaeläinpatsaita, lasisia kynttilänjalkoja ja mieheni perimä kupukello:

Kaapin sisältö taas..... uuuuh..... voitte kenties järkyttyä seuraavista kuvista. Neuvoisin sulkemaan ensin silmät ja sitten pikkuhiljaa raottamaan niitä. HUOM!!! Kuvamateriaali saattaa järkyttää herkempiä ihmisiä:

Ylempänä on pääasiassa lankoja, puikkoja ja koukkuja. Näköjään liimat alkavat hivuttautua myös sinne. Toiseksi ylimpänä on sekailaisessa järjestyksessä skräppipaperit, ym muut paperit, leimasimet, akvarellikartonki, teipit, kiiltokuvatja kaikki muut "kivat kuvat" lehdistä ym saksittuna. Kolmanneksi ylimpänä on koristeet (nauhat napit, haaraniitit, kukat, paperijämät ym.

Tiedän kyllä ITSE mitä missäkin on, melko harvoin jokin asia on totaalisen hukassa. Se vaan että unohdan mitä kaikkea minulla on, joten joskus tuppaa ahdistamaan. Sen takia en olekaan aikoihin tehnyt mitään tilauksia nettikaupoista.

Sitten alkaa olla jo vähemmän askartelujuttuja kahdella alimmalla hyllyllä. Sieltä löytyy kummesetäni sitomia kirjoja lastenlehdistä kuten Nalle Puh 80-luvulta, Taotao, Pellefantti ja Aku Ankka. Alimmalla hyllyllä on takana eläinkansioita ja jotakin paperirullia.

Että näin. Toivottavasti että näe painajaisia. Se hyvä puoli tuossa on että kaappi kätkee tuon roinamäärän ihan kiitettävästi sisuksiinsa.