Kerrankin löysin ei-niin-söpö- Magnolian leimasimen. Kas, tällainen syksyinen kuutamo:

Leimasin on minusta tosi hieno ja tänään tuli sellainen olo, että kortit on pakko tehdä. Alku aina hankalaa, etsinnän jälkeen minulta ei löytynyt kuin itse marmoroituja väreihin sopivia papereita, joten piti tehdä itse kuvio papereita. Käytin kiekura- ja lehtileimasinta ja leimasin ensin liiat pois ja sitten vasta paperille. Kas näin:

ja näin. Kuvaaminen tietysti on ihan toivotonta näin syksyisin, väri ei ole oikeasti lähelläkään sitä mitä pitäisi:

Ja sitten niitä kortteja. Tässä on itse marmoroitua paperia, itse tehtyä Lehti-kuviopaperia ja oranssihtavaa kopiopaperia. Muutama haaraniitti ja sellainen vaatteesta leikattu ohut nauha koristeena. Vasta kun otin kuvat ja siirsin ne koneelle ja näytin korttia miehelle niin huomasin, että "Hyvää Syksyä!" toivotus oli unohtunut kortista.... Laitoin sen tuohon lehtipaperin päälle, kuvan oikealle puolelle.

Ja tuota koristetta lähempää:

Tästä seuraavasta kortista pidän itse eniten. Ja väritkin ovat lähellä totuutta. Vasemmalla oleva kissa-koriste on saatu ja  tausta on tehty keltaisesta huovasta ja reunustettu mustalla kirjonta langalla. Tässä kortissa en värittänyt taustaa, vaan leikkasin sen ja teippasin mustalle paperille. Taustalla on itse laimaamaani kiekurapaperia ja taas tuota vaatteesta leikattua mustaa nauhaa.

ja lähempää. Kissa oli nappi, mutta leikkasin sen lenkin pois.

Vielä toinen kortti. Tässä väritin leimakuvan taustan. Taustapaperi on itse marmoroitua ja niin kirjavaa, etten laittanut muuta koristusta kuin rusetin (josta mies sanoi, että miksi laitoin korttiin tuollaisen hautajaisrusetin....). Toinen paperi on jokin jämä, ja tarkoituksella yksivärinen. Olisi leimakuva pitänyt reunustaa mustalla paperilla niin ei olisi noin kirjava.

Ja läheltä.  Pitänee harjoitella noita rusettien tekemisiä, vaikka kerhossa: