Nyt saa huokaista helpotuksesta, tänään vanhan kämpän ostaja allekirjoitti kauppakirjan. Ainahan se arveluttaa kun tuollainen jää roikkumaan. Oli vielä sen verran eri tuloluokasta, ettei sille olis tehnyt pahaakaan maksaa sitä sakkoa tarjouksen pois vetämisestä ja sithän me oltain oltu keltasessa nesteessä korviamme myöten, me kun ollaan jo allakirjoitettu kaupat uudesta kodista.

Nyt ei sitten muuta kun pitäis kunnolla alkaa pakkaamaan. Mies on töistään tuonut laatikoita, ensinhän kannattee kaikki kirjat ja kansiot pakata. Uh, näyttöjä varten siivosin ja pengoin kaapit, mutta eilenkin silppusin yli viisi vuotta sitten maksettuja laskuja, kuitteja ja muita papereita missä oli henkilötunnus. Kaksi roskaspussilta tuli silppua.

Eilen kierreltiin myös huonekalukauppoja. Itse asiassa mies on innokkaammin vaihtamassa sohvaa ja ruokapöytää kuin minä o_O  Varmaan jossan vaiheessa tulee asiaa Ikeaan, on tuo hintataso aika korkealla näissä huonekalukaupoissa, tosin laatuhan on sitten ihan eri tasoa. Mutta se on ainakin varmaa, ettei meidän kotiin osteta mitään SuomiSoffalta!!!

Muutto tarkoittaa myös sitä, ettei askartelu tule paljoa tässä kuussa tehtyä. En nyt askartelukamoja heti ensimmäiseksi ole tunkemassa muuttolaatikkoon, mutta kuun puolivälin jälkeen kyllä.