Tämä valkoinen lehtikaktus (vissiin kevätkaktus) alkoi pukkaamaan nuppuaja JUURI ENNEN MUUTTOA!! Aivan käsittämättömän hyvä ajoitus. Siinä sai sitten pelä, että tiputtaako se kaikki nuppunsa vai meinaako niistä vielä kukkiakin kehittää. Ilmeisesti muutto meni hyvin koska nyt kakatus näyttää tältä:

Yli seitsemäntoista nuppua, joista tosin kuvassa ei näy kuin viisi isointa. Parit kukat on jo keretty lakastaa, mutta pieniä nuppuja puskee esiin. Tämä oli sellainen joulun jälkeen alessa ollu joulukukka. Tykkään kovin, kun kukat on niin kauniit:

Tässä muuten ensimmäiset kuvat uudesta asunnostamme :)   Kaikki laatikot on jo purettu, mutta tavarat hakevat yhä paikkaansa. Olen vain iltaisin niin maan väsynyt töiden jälkeen ettei oikein riitä intoa alkaa järjestelemään. Hyvä kun sain Decovaihtoon tehtyä deconi. Aamuisin sitä jaksaa ihan eri lailla. Tänä aamunakin laitoin viimein ne verhot pikkuhuoneeseen, latasin pyykkikoneen valmiiksi, tyhjensin ja täytin astiapesukoneen. Nyt ei sitten jaksa muuta kuin kuunnella pyykkikoneen hurinaa ja istua koneella.