Nyt kyllä alkaa olla pinna kireällä!!! Lupasin että nyt kun on lämmintä niin en valita, oli niin kylmä talvi ja varmasti on tulossa pakkasta ensi talvenakin, mutta nyt kyllä alkaa ottaa päähän ihan kympillä tämä jatkuva "#¤%nan helle!!!!

Olo on tukala, ei pysty nukkumaan, sisällä on lämpöä 28 astetta. Ja vielä kesäaikaan on ÄRSYTTÄVÄN valoisaa, ottaa kupoliin kun arska alkaa paistaa jo neljältä aamulla ja meillä on vielä aamuauringon puolella makkari!!!! Ärsyttää valoisuus niin pahasti että repäisin jo vaatekaapista musta t-paidan silmien päälle, että saa nukuttua edes jotenkin.

On julmettu kuuma ulkona ja työpaikalla on sitten vielä kuumempaa, 35 astetta ja keittiössä vielä enemmän. Pe#¤%e saa olla naama kiiltäen ja pumppu hakkaamalla töissä juosta ja touhuta, on tuskaisaa. Paita märkänä jo kolmena päivänä!!! Luonasaikaan ei sen siunaamaa hetkeä, hiki tippuu hiuksista kun koettaa pöytiä pyyhkiä. Ärsyttää!!!

Tai sitten on ihan kuollutta, ei ole asiakkaita, työnteko on pelkkää seisomista ja siitä tulee JALAT IHAN S#¤NAN KIPEÄKSI!!!! Mulla on jatkuvasti jalat ihan kipeät, niihin sattuu. SATTUU!!! Sukat hiostaa, paita hiostaa ja housut on tukahduttavan kuumat.

Asiakkaat sentään ovat mukavia, työolosuhteet vaan alkavat rasittaa kun eihän Suomessa ole kunnon tuulettimia taloissa.

 

Tulis jo syksy ja talvi, mä tykkään enemmän pakkasesta ja lumimyrkystä kun tämmöisestä.

 

Kiitos että sain vuodattaa!!!