Eilen loppui heinäkuu. Tuntuu että kesä on mennyt tosi nopeasti ja toisaalta on vasta elokuu. Meillä molemmilla on nyt ruhtinaallinen kahden viikon loma, sitten mulla alkaa viimeinen rutistus töissä ennen äitiyslomalle jäämistä. En ole kovinkaan useasti julkaissut omaa kuvaani blogissa, mutta eilen oli niin harvinainen päivä että näppäsin kuvan ihan vasiten blogiin laitettavaksi:

Karakali:
ikä: 30-v
pituus: 163 cm
paino: n. 63kg

Hippunen:
ikä: n. 25 vikkoa
pituus: n.32 cm
paino: n.1000g

Mieheltä sain synttärilahjaksi uudesn canon Ixuksen, mutta tuossa vaiheessa oli vielä akku laturissa niin kuva on otettu vanhalla kameralla. Käytiin tekemässä puolentoistatunnin pyöräretki ja tultiin Subwayn kautta syömään kaupan pakastekakku. Siinäpä ne meni, kolmikymppiset.

Raskaus on mennyt hyvin. Onhan se luonnollista että kaikki, varsinkin äiti ja sisko kysyy aina soitettaessa että miten menee. Tuntuu vain ihan hölmöltä vastata aina että "ihan hyvin". Onko epänormaalia että on näin normaali raskaus? Siis ei mitään oireita. Ei pahoinvointia, ei ummetusta, nukun joka yö hyvin, ruoka maistuu..... Sokerit pikkusen koholla sen sokerirasituksen mukaan ja viime yönä närästi pahasti (vissiin Subissa oli mustapippuria) mutta muuten mulla ei oo mitään normaalista poikkeavaa oiretta. En nuku edes päikkäreitä työpäivän jälkeen.

Kuten kuvasta huomaa, mulla on notkoselkä. Käly tuntui melkein pettyneeltä kun sanoin, ettei mulla ole ollut yhtään selkä kipeä. Koska hänhän niin varmana sanoi kolmisen vuotta sitten, että " voi kun sulla on noin kamalan notko selkä, varmasti on tosi kipeä jos tuut raskaaksi!"  Ei oo kipeä ei, jalat on, mutta kellä ei olis jos tekee seisomatyötä?

Pakko alkaa kattoo vähän tarkemiin mitä vaatetta päälleen laittaa, alkaa noikin olla jo pikkusen liian pienet....