...ainakin siltä vahvasti tuntuu. Mutta kuitenkin sain imuroitua ja mopattua (tosin en tiptop-tyyliin), pesin vessan ja kylppärin ja jopa suihkukaapin kävin läpi vanhalla hammasharjalla. Supisteli kovasti kun imuroin, mutta en voinut miestäkään käskeä, kun reppana on ihan kipeä. Miehellä on aivan KAMALAN kuuloinen yskä ja kuulemma on yskimisestä vatsalihakset kipeät.

Tänään on ollut harmaa ja sateinen päivä. Juuri sopiva sille, että kaivan vaatehuoneesta kynttilät esille! Ensimmäisen kerran tälle "syksylle" ja tälle asunnolle melkeempä. Tykkään varsinkin tästä vanhan kaapin päällisestä. Siellä on kaikki Lomonosovin kissaeläinfiguurini. Seinällä on miehen kitara:

Sitten tykkään tästä vanhasta, joskin epäkäytännöllisestä vanhasta tynnyristä mikä meillä on sohvapöytänä. Ja pidän myös tuosta Partyliten tuoksukynttiläsysteemistä.

Takana tuolilla on Musti. Musti on minun pehmonalleni, Hippunen ei sitä saa, olen siitä MUSTASUKKAINEN!! Meinasi tulla poru kun en löytänyt Mustia heti muuton jälkeen.

Nalle on jo 28 vuotta vanha ja aivan uskomattoman rakas leluni. Muistan pienenä kun minulla oli Musti kainalossa kaupungilla. Joku vanha mies tuli ja kehui miten ihana lammas minulla oli kainalossa!  Loukkaannuin verisesti ja sanoin ettei Musti ole lammas vaan JÄÄKARHUNPENTU!!!

 

Kynttilät on ihania!