Nyt jää postaukset kuvattomiksi määrittelemättömäksi aikaa. Meillä on ensinnäkin alkanut tietokone kiukutelemaan. Keskusyksiköstä kuuluu jotain kummaa särinää ja kone ei tahdo käynnistyä kunnolla vaan menee vikatilaan. Jotenkin on mies saanut tän pelittää, mutta itse en ole koko viikkona konetta avannu.

Toinen asia on sitten mun uusi kamera. Toimii hienosti mutta ei kehtaa kuvia siirtää koneelle jos kone sitten laukeaa. Onneksi meillä tosin on Iomegan ulkoinen keskusyksikkö, sinne on siirretty turvaan kaikki kuvat ja tiedostot.

Eipä mulla kyllä olisikaan mitään esiteltävää. Monta rautaa on tulessa, mutta mikään ei ole valmis. Neulontaa, virkkausta ja ompelua. Nyt pystyy kun on kesäloma, tosin kelit on ollu ihan hanurista. Me ihan laskettiin että elokuu olisi ollut lämmin kuukausi mut ei....

Huomenna olisi neuvolakäynti. Saa nahdä tuon painon kanssa. Paljonko on tullut ja antaako neuskitäti taas pyyhkeitä. Ei oo tässä kahtena viikkona kamalasti tullut kuntoiltua mutta syötyä on kyllä tullu... tänäänkin vedettiin tortilloja, mutta niissä oli kyllä paljon kasviksia mukana.  Jädeä on menny ja kaikkea makeaa, joskin olen koettanut panostaa kasvisten syöntiä.

Jaa, eipä tässä muuta.