Hippunen eli J täyttää tänään kolme viikkoa. Kolme kokonaista viikkoa jotka ovat kuluneet aivan järkyttävän nopeasti!! Ei ole Hippunen enää mikään vastasyntyneen näköinen! Vauvaan on jo tottunut, vaipanvaihto käy näppärästi. Ainoa mihin EI ole tottunut on yöheräämiset. Mutta siltikään ei tahdo saada unta päivällä silloin kun Hippunen nukkuu. Jonkinnäköiset rutiinit meillä jo on, mutta päiväunia ei meillä tahdota nukkua. Nytkin on poika ollut hereillä melkeen kuusi tuntia, lukuunottamatta vartin nukahduksia tissille tai sänkyyn. On muuten kova poika syömään! Lisämaitoa meillä joudutaan antamaan, koska vaikka molemmista tisseistä annan imeä niin tunnin päästä on taas nälkä. Ja uniei tule jos on nälkä.

Ensi viikolla Hippusen isä palaa töihin, saas nähdä miten me pärjätään kahdestaan. Tai miten mies pärjää; minulla on imetyshormonit päällä, kestän paremmin lyhyitä unia, mutta mies ei kestä.

Tuntuu vieläkin jännältä, että olen nyt vastuussa tuosta pojasta ainakin sen parikymmentävuotta. Mutta ainakin vielä meillä on käsissä harvinaisen rauhallinen poika; itketty ei ole, mitä nyt kiljaissut vihaisesti jos äiskä on liian hidas. Edes kylpemistä ei poika kommentoinut yhtään mitenkään, ei kiljaissut edes ammeesta pois otettaessa! Pitää nyt nauttia rauhallisesta vauvasta, eiköhän se muutu viimeistään silloin kun aletaan hampaita saada.

Tässä poika uinuu toisena päivänä kotona ollessaan.

On se vaan suloinen! Aivan ihana poika <3