Voi hirmu että menee aika nopeaan!! Nyt minun pieni poikani on jo puolitoistakuukautta vanha! Kuvia ollaan kyllä muistettu räpsiä, mutta ne ovat tällä hetkellä kamerassa purkamatta.

Hippusella oli tänään neuvola ja lääkäri. Me ollaan Miehen kanssa mietitty jo pitempään kun poika tuntuu niin raskaalta syliin nostettaessa. Vaipatkin piti vaihtaa koon 2 vaipoista kokoon 3 kun tuli niin ikävät painaumat pojan jalkoihin ja tuntuu ettei vaatteissa riitä mitta. Noh, eihän se ihmekkään ole kun painoa on jässikällä 5,92 kg ja pituutta 59,7cm!! Hurjan paljon!

Taidan nyt sitten siirtää noita 56cm vaatteitakin pois, vähän mietin kun käly vihjasi laittavansa Hippuselle jotain vaatetta pakettiin, kunhan nyt ei ole valmiiksi liian pienet....

Sain muuten ensimmäiset paperiversiot Hippusen kuvista, niistä jotka otettiin laitoksella. Ja viimeiset mahakuvat. Niitä mahakuvia katsoessa Miehellekin totesin, että kyllä minä olen iloinen että se "maha" kölsii tuolla sitterissä! Kyllä se loppuaika oli aika raskasta. Nyt sitten kun saisi skräppäys-vaihteen päälle, tuskin kuitenkaan tällä viikolla kun Mies on lomalla ja mun vanhemmat on tulossa käymään, en oikeen sillon viitsi levittää tavaroita pisin olkkaria. Nyt on päällimmäisenä, että saisin joulukortit postiin. Saksaan menevän kortin sain eilen lähtemään.

Ja edelleen mun täytyy hehkuttaa sitä kuinka mielettömän kiltti ja rauhallinen meidän poika on!! Aivan uskomattonta, että Miehen kaksi ensimmäistä poikaa olivat levottomia huutajia ja tämä kolmas sitten itse unelma. Nytkin vetelee päikkäreitä onnessaan niin että äiskä pääsee nettailemaan ja iskä pelaamaan pelikonsolilla ;)  Pitänee varmaan alkaa pitää radiota päällä että tottuisi vähän hälyynkin tuo poika.