Satuin löytämään Craft TV Weeklyn sivuilta ohjeen piano hinse bookiin, ( http://www.crafttvweekly.com/player.html?wid=36 ) eli tikkusidottuun kirjaan. Viime viikolla sain sitten askarreltua sellaisen itselleni. Kirjan teko alkoi paperien valinnalla ja välineiden etsinnällä: (huomatkaa ergoniminen työpaikkani; lattia!)

833466.jpg

Grillitikut lähikaupasta, sata kappaletta hintaan 1,50€. Seuraavaksi katsoin parhaaksi siirtyä pöydän ääreen. Tässä olin saanut leikattua ja taiteltua sivujen keskikohdat. Jonkin verran se vaati sorminäppäryyttä:

833472.jpg

Tikkujen pujottelukin alussa vähän vastusti, mutta tekniikka parani loppua kohden:

833475.jpg

Melko vaikeaa oli sitten kieputella se naru noiden tikkujen ympärille. Siinä tosiaan tarvittaisiin toista käsiparia, oli se sellaista nyhräämistä. Toisista aukeamista tuli ihan siistin näköiset, mutta joka toisesta tuli tälläiset vähemmän siistit:

833478.jpg

Mitenhän tuon voisi estää, on vähän harmittavan näköinen. Ja sitten vielä sellainen vinkki, että kannattaa käyttää ihan kartonkia tuossa teossa. Minä tein 120-130 grammasesta askartelupaperista ja se tuntui liian ohuelta ja lerpulta. Noh, mutta minulle kelpasi. Kirjalle oli heti käyttöäkin, tein siitä osoitekirjan blogiystäville. Kun noita ATC-kortteja ja decoja vaihtelee niin olisi hyvä, että blogituttujen oikeat osoitteet ovat jossain kätevämmässä paikassa kuin sähköpostissa. Samalla laitoin osoitteen yhteyteen blogin osoitteen ja sähköpostiosoitteen. Etukannesta tuli tälläinen, sisäkansia en taida näyttää ;)

833492.jpg