Meni vähän "ylitöiksi" tänään, mut hei, siinä menee yllättävän kauan kun kattaa valmiiksi 41 hengelle pöydän kaksilla viinilaseilla, kaksilla aterimilla, kahvikupilla, jälkiruoka-aterimilla, jne jne..... Ihan älytön homma, viinilaseja ja haarukoita meni 82kpl kumpiakin... On sit vissiin toi hotelllin yhteydessä oleva ravintola sitten jonkin verran suosittu.... ite en oo vielä ollu tarjoilees illassa, mut kyllä siellä on käviöitä. Jalkojen päällä taas muutama tunti, ihan mössöä jalat viikonlopun jäljiltä, ei oo tottunu vielä.

Tällä viikolla pitäis tehä se näyttö tosta breku+luonas-jutusta. En vaan viel tiedä mikä päivä. Tänään vasta pääsin kunnolla käyttää kassaakin. Se se vasta on loputon suo! Erillaisia vaihtoehtoja on kymmeniä ellei satoja, mutta kummasti vaan kun työssäohjaaja pisti mut sen kanssa tekee niin kyllä siihen alkaa jokin logiikka löytyä.. ;)

Ensi viikolla pitäisi sitten mennä kerroksille siivoamaan. Brekutyökaverin mukaan se vasta rankka homma onkin, mutta enköhän mä oo fyysiseen työhön tottunu ku kaikki mun työpaikat on sellaisia ollu, ei musta konttoristia tulis tekemälläkään.

Pitää nyt vielä kattoo noita koulusta saatuja papereita siitä näytöstä ni osaa töissä sen sit selittää....