Niin aloin tekemään altsua! Minähän muistaakseni uhkasin jossain välissä, kun askartelusormia kutisi, että alan tekemään Altered Bookia ja nyt sitten aloin! Kirjastosta hankin kirjan "Altered Book Workshop" by Bev Brazelton. Ajattelin siitä kirjasta tehdä ne kaikki esimerkit harjoitus-altsuuni ja sitten aloittaa varsinainen altsu. Tiedän että ainakin Papu kauhistelee, mutta vanhat kirjaparat, mitä kukaan ei halua, mihinkäs ne sitten päätyy jossei askartelian kynsiin?

Minulle kun on kertynyt kaikkia kauniita kuvia ja papereita sieltä täältä ja kun ei niitä raaski käyttää kortteihin tai decoihin, jotka ei ole omia (no en omiinkaan). Niin piti sitten keksiä jokin paikka johon tuota kuvavarastoa voi tyhjentää.

Tässä olisi siis ensimmäinen aukeama. Tässä aukeamassa harjoittelin decupage-tekniikkaa. Ja tein tämän tuon kirjan sivu 30-31 mukaillen

 

Olisin tietysti enemmänkin voinut lakata sivuille servettejä, mutta tämä oli tällainen harjoitus. Koetin sivut koristella, mutta jotenkin.... noh, eka kerta kun tein. Alkuperäistä tekstiä näkyy ehkä liian paljon mun makuun, joten sen häivyttämistä pitää harjoitella. Tässä vielä lähempää sivut: