Minun pitäisi enemmän harjoitella Vintage korttien tekoa ja kollaasitekniikkaa, kun näistä tulee näin pelkistettyjä. Enemmän kuviopapereita, enemmän kirjansivuilta nyysittyjä papereita, enemmän kaikkea!

Tuo pohjapaperi on tavallinen kopiopaperi, jonka olen rypistänyt palloksi ja upottanut vahvaan, mustaan teehen. Sitten se suoristetaan varovasti ja silitetään kuivaksi ja suoraksi. Tummempi kuviopaperi on vuosia sitten hankittu Vintage-paperi, vissiinkin Mihannalta, ja nyt sitten raaskin siitä palasen käyttää.... ei näin.... Pitsiä olisi pitänyt värjätä leimavärillä vähän tummemmaksi, jotta olisi erottunut, mutta hoksasin vasta kun se oli korttiin liimattuu.... jei.... Leidi-leimasin ja kiekuraleimasin ovat omia.

Lahjaksi äidille laitoin aikoja sitten tekemästäni korusetistä korvakorut. Isä oli sitten pari viikkoa synttäreistä käymässä ja äiti soitti että miten matka meni. Minä sitten puhuin myös äidin kanssa ja kysyin mitä oli korvakoruista pitänyt. Ja kyllähän hän niistä piti mutta osaisinko ja muistaisinko tehdä hänelle vielä kaulakorunkin samantyyppiseksi? Noh... enköhän minä osaa KUN NEHÄN  ON JO VALMIINA!! Mutta sitä ei äidin tarvitse tietää :D