....tai ainakin se siltä tuntuu! Nykyisessä työpaikassa työvuorot ovat hyvin neuvoteltavissa, joten saan vapaata kunhan esitän toiveeni tarpeeksi ajoissa. Vko 13 käytiin Raumalla edellisen kerran ja ajoin sinne viime viikonloppunakin. Ja voi että siellä pukkaa kesää melkein! Katsokaas miten siellä jo koivut vihertää:

Ihanaa, lämmintä, kesäistä. Nautin täysin rinnoin. Harmittelin puhelimitse miehelle, ettei hän päässyt mukaan. Mies olisi nauttinut, kesäihmisiä kun on. Äitien päivänä kävin poimimassa äidille valkovuokot. Silloin kun vielä Raumalla vakituisesti asuin kävin aina poimimassa äidille Äitienpäivänä valkovuokot. Tässä on välissä ollut kymmenen vuoden tauko.

Äidillä kukki myös sinivuokot, mutta näitä ei poimita kun ovat Raumallakin sen verran harvinaisia:

Tarkoituksena oli siis lauantaina mennä ystäväpariskuntani 30+30 synttäribileisiin. Valitettavasti minun lauantaini kului Rauman päivystyksessä näin:

Äidin jalat näkyy kuvassa myös <3. Oksensin niin rajusti, että äiti kuskasi mut tiputukseen. Virkistyin siitä ja oksutkin jäi pois, mutta olin niin heikolla hapella, ettei tehnyt mieli bilettämään. Että ajoin sitten reippaat 500 kilometriä yhteensuuntaan sairastamaan!!! Mahtavaa!

ps. Muistakaa osallistua 20.5 asti arvontaan!!