On vähän jäänyt tämä sisustuspuoli. Mutta eikös tuo uuden kuosin saanut kenkienlaittojakkara vähän tätä aihetta sivua?

Mutta nyt ihan oikeaa sisustusta. Kun ostimme tämän asuntomme niin vanhalla omistajalla oli kylppärissä Elfan hyllystö. Me ei sellaista laitettu vaan laitettiin vanha muovinen hyllyhäkkyrä ja pyykkikori:

Ei mitenkään silmiä hivelevä näky. edellisen omistajan elfan korien välistä näkyi kaikki purkit ja purnukat ja niin näkyi tästäkin! Toivottoman ruma! Ja tuo seinän ja suihkukaapin välinen tila oli tosi ongelmallinen, siinä on leveyttä vain 35 senttiä!! Oikeastaan mistään ei löytynyt sellaista valmiskaappia. Temalilta olisi voinut tilata, mutta hinta olisi kohonnut useampaan sataan euroon, joten ei kiitos.

Ajateltiin että katsotaan löytyykö IKEAsta. Sieltähän me ostettiin se Hippusen pinnasänkykin. Ja löytyihän sieltä meille kaappi! Ja hintaa vain hivenen yli sata euroa!! Ja nättikin vielä. Nyt saan kaappiin piiloon likapyykkikorin, pyykinpesuaineet, puhtaita pyyhkeitä, purkit ja putelit ja yleisilme kylppärissä raikastui kerralla:

Tykkään!!

Ja huom!! Mieheni, siis MIES ehdotti, että tuonne kaapin päällehän saisi laitettua jonku viherkasvin vaikka saniaisen. Vau..... Katsotaan jos se saniainenkin sinne joskus eksyy.