Ajattelin, että voisi pikku hiljaa alkaa tekemään joulukortteja. Sitä vaan että jos Hippunen syntyy lokakuun lopussa niin mulla aivan varmasti on muutakin tekemistä silloin kun joulukorttien teko!

Kävin sitten taannoin shoppaamassa Sinooperissa ja ostin lumihuitale ja kiekura akryylileimasimet. Orvokin luona kävin sitten kokeilemassa Embossausta; hänellä kun on se oikea askartelukuumailmapuhallin (me muut lämmitetään jauhe raksoilla käytettävällä kuumailmapuhaltimella). Kotona sitten tuputtelin leimasinväriä papereihin niin sain valkoiset lumihiutaleet näkyviin:

Tästä sitten kortiksi!

Mulla oli myös monta KUUKAUTTA pakkauksessaan marinoitumassa pitsileimasin. Kokeilin myös sitä ja lisää noita kiekuroita. Leimasinvärit päälle niin kuvio näkyy:

Keikurat eri väreissä

Sitten kun vain saisi päälle tuon askartelukärpäsen (kärpäsestä tuli mieleen että äsken täällä yksi pörisi kun pidin ovea auki). Siitä lähtien kun sain ompelukoneen korjattua ja hankittua siihen kunnon langat niin olen ommellut enemmän kuin ikinä! Tuotoksista kuvaa huomenna.