Eilen olin ahkeralla päällä. Sain vihdoin ommeltua kasaan Hippusen pinniksen sijauspatjan. Osat olikin vasta pari viikkoa leikattuna.... Lähempää tutkiskelua patja ei luonnollisestikaan kestä:

Päällä on lakanakangas. Sisällä on kombinaatio tasovanu, fleese ja frotee vanhasta kirppispyyhkeestä. Ompahan pehmeä. Nyt talvella ajattelin pitää vanua lähempänä Hippusta ja sitten ensi kesänä kääntää sijauspatjan niin että fretee on päällimmäisenä, imee sitten kosteuden jos on taas hikinen kesä.

Eilen sain myös aloiteltua Hippuselle köllöttelypeittoa lattialle; Silittelyä ja suunnittelua:

Josko saisi tänään ommeltua jo jotakin.... Se vaan että ennen kuin voin ommella on siivottava keittiö missä ompelen. Ja siivous ei nyt yhtään innosta. Pesin eilen pientä lakanapyykkiä ja tänä aamuna olikin sitten PAKKO sijata Hippusen pinnis valmiiksi:

Tuo pussilakana on tämän vuoden äitiyspakkauksesta. Mies totesi ennen töihiinlähtöä, että peittohan ehtii tällä välin pölyyntyä.... Eli meillä ei kovin ahkerasti pyyhitä pölyjä ja harrasteta tomutusta.... Mutta on tuo ihana kun sain petin valmiiksi, jotenkin nyt paremmin alkaa tajuta että kohta meitä on kolme... On jo aikakin; Mulla on varmasti oikea kylki sisältä mustelmilla kun ipana innostui kolmatta tuntia voimistelemaan mahassa! UH!!

Eilen sain vedettyä itseni jopa ulos, oli niin komea aurinkoinen syyspäivä:


Tykkään hopeapajuista. Ne on jotenkin arvokkaan näköisiä, sopivat tosi hyvin joenrantaan.


Syksy on punertanut nämä istutuksen aivan mahtavan hehkuvan punaisiksi! Melkeen voisi luulla, että kasvi on jalostettu punalehtiseksi, mutta vihreät lehdet tällä oikeast on. Ja entäs tämä villiviini! En olekaan ennen huomannut että se kasvaa tässä:


Pitää tästäkin ottaa kuva kunhan punertuu enemmän.

Tänään onkin ollut tyypillinen syksyinen sää: satanut koko aamun. Sen verran sain itsestäni kiinni, että kävin lähihuoltsikalla ostamassa maitoa ja Pandan Suklaa Mix-pussin. Olipahan ällömakeita karkkeja!