Hippunen sai joululahjaksi tuollaisen leikkikehikon mistä roikkuu noita härpäkkeitä. Aamuisin varsinkin kun olen itse aamupalalla niin puuhamatolta kehikon alta kuuluu hirmuista pulinaa ja kalkatusta kun poika jokeltelee ja hoitoo menemään.

Tässä ilmiselvästi irvistellään peilin Hippuselle!

Ja seuraavana päivänä meno oli vielä hurjempaa:

Hippunen kääntyy jo kyljelleen kun oikeen kovasti yrittää, mutta ei ihan joka päivä. Kovasti potkitaan ja ihmetellään asioita ääneen.
Poika on muuten helppo, mutta päiväunille meno ei oikein onnistu. Alan nyt epäillä että puenko pojalle liikaa vaatetta päälle. Parvekkeella nimittäin nukkumisesta ei tule mitään, viiden minuutin välein pitää olla vaunuja heijaamassa. Olen tehnyt ppuolentoistatunnin vaunulenkkejä, mutta en ole niitä nyt viikkon uskaltanut tehdä tiehyttukosten pelossa, mutta kai se on pakko edes tyynellä säällä.

Poika kasvaa pelottavaa vauhtia, esimerkiksi päätä pidetään jo terhakkaasti pystyssä kun ollaan olkapäällä röyhtäilemässä ja lattialla mahallaankin Hippunen nostaa päätä ja pitää sitä aika kauan ylhäällä. Saadaan sitten yllättää neuvolan täti 3 kk neuvolassa tämän kuun lopussa!