VAROITUS: jos et ole kiinnostunut imettävän naisen tissiongelmista, skippaa tämä.

 

Taas tukostelee. Mä kerroin neuvolatätillekin Hippusen neuvolan aikana näistä ja ehdotin, että niissä perhevalmennuksissa voisi tulevia äitejä näistä varoittaa. Ihan oikeasti, jos tissi on niin kipeä että sen tekee mieli nyrhiä tylsällä puukolla (no, Viktorix veitsi EI ole tylsä) irti, niin voisi siitä varoittaa...

Oikeasti, nyt on oikea tissi niin kipeä, ettei tee mieli edes nostella poikaa syliin. Olen aina laittanut kalenteriin ylös nämä tukostelut ja laskin että mulla on ollut jommassa kummassa tississä tukos joka 4,86 päivä. Siis kaksi kertaa viikossa. Oikeasti niitä ei ollut alussa kolmeen viikkoon, joten nytkin on tällä viikolla tukostellut jo kolmesti... ei nauruta.

 

Mutta taddataa, viime yönä sain syyllisen kiinni!! Ei mulla niin isoja ryynejä löydy kun Ensikertalaisäidiltä (Blogiin pääsee vaikka Myrkyttären sivuilta) mutta kyllä tämäkin ongelmia aiheutti:

Eli tuossa 5 sentin ja nuppineulanpään välissä tuo valkoinen piste. Sen kun sain nännistä pois niin johan oli helpottavaa pumpata loput pois, Hippunen oli silloin jo einehtinyt.

 

Olisin iloinnut asiasta isomminkin, mutta oikea tissi on ollut tukossa nyt 12 tuntia, A-A-U-U-U-T-T-S !!!!