Julistan täten seuraavan Oulun blogitapaamisen ilmoittautumisen avatuksi. Tapaaminen pidetään 1.11.2008 (lauantai) klo 12.00- >  Paikka on sama kuin viime kerralla; Kalliotie 7. Paikka on hyväksi havaittu, täysi keittiövarustus ja isot pöytätilat. Mitään ilmoittautumis maksuja ei oteta, mennään samoin kuin viime kerralla eli kun ilmoittaudut niin kerro mitä tuot mukanasi ns. nyyttikesti tyyliin (juomapuolta, leivonnaisia, suolaista, kertakäyttöastiat ym.)

Marraskuun teema pyörii vahvasti jouluasiassa. Minä emäntänä "ohjaan" halukkaille kankaisen jouluyllätyksen teon. Yllätyksen tarvikkeista maksat mitä jaksat, tyyliin "pari euroa". Lisäksi ohjelmassa joulukorttien tekoa ja muuta jouluista askartelua.

HOX, HOX!!!
Lisäksi kaikki halukkaat saavat tehdä 1-2 decosivua A5 (eli puolikkaalle A4) kartongille. Jättäkää sivu toiselta puolelta tyhjäksi, niin sitten tapaamisessa kokoamme sivut decoksi ja arvomme decon sivun tekiöiden kesken. Decosivujen aiheena olisi "Joulu/Talvi". Kiitos Orvokille mainiosta ideasta!!

Mukana tälläkin kertaa Mihanna joka tuo mukanaan askertelukauppansa tuotteita. Jos tilaat Mihannan askartelukaupasta tuotteita, hän tuo ne tapaamiseen ilman postikuluja, jolloin säästö on n. 3-7€. Mihannalla on mukana runsaasti kaikkea ihanaa jouluista materiaalia askarteluun, decoiluun ja skräppäämiseen, joten käteistä kannattaa varata mukaan!

Kaikki tervetuloa mukaan!!
Lopussa vielä kuvia edelliseltä tapaamiselta. Lisää juttua Orvokin sivuilta.

Osallistujat:

Karakali (emäntä); tuo muffinsseja
Orvokki; jokin makea leipomus
Willbears; Moccamaster
Veera; mehu/limu
Tutteli; kertakäyttöastiat
Nakottaja; jotain pientä suolaista

 

Viimekertainen herkkupöytä:

1966292.jpg

Saimme kokeilla stanssikonetta:
1966296.jpg

Ostoksilla ja stanssikonetta ihmettelemässä:
1966301.jpg

Lopulta valtasimme koko pyödän:
1966309.jpg