Oltiin orvokin ja hänen miehensä kanssa Suomussalmella. Kävästiin paikallisilla soilla ja metsissä ruokkimassa öttiäisiä. Oli aivan mahtavan kokoisia paarmoja! Tuttavia käytiin tervehtimässä ja nähtiin pääskyn pojat maassa. Käytiin myös Raatteen tiellä ja Raatteentien vartiotuvassa. Paluumatkalla käväistiin katsomassa Talvisodan muistomerkkiä ja kuuntelemassa "Avaran sylin" 105 vaskista tuulikelloa. Olihan siinä historiaa ja tärkeä se historia onkin. Kyllä minä muistan yläasteen hissantunneislta Raatteentien taistelut. Ei ne unohdu.

Tänään sitten laiskottaa ihan kympillä. Eilen illalla oli niin voimat pois, että uni tuli heti. Tänään pitäisi tehdä parin päivän rästikotihommat, pyykkikone onkin jo aloittanut oman hommansa :)  Askarrella pitäisi, mulla on nuo korttihommat jäänyt vähemmällä skräppäyksen ja altsunteon voittaessa aikaa.

Olen myös kaivanut Revontulihuivini esille. Muistiinpanoissa lukee että aloitin sen 13.8.2009 ja piru vie saan sen valmiiksi ennen kuin vuosi on kulunut umpeen. Ei siinä olisi enää kuin kymmenkunta kierrosta, mutta haloo: kierroksessa on yli 300 silmukkaa..... Haluaisin neuloa jo muutakin, mutta teen kyllä tuon ensi loppuun. Sitten voisin muutaman pienemmän neulomuksen tehdä ennen kuin aloitan taas Revontulen. Mulla on vielä kolmeen Revontuleen varattu liukuvärjättyä virolaista villaa.

Ja sain sitten töitäkin! Eräs etninen ravontola on tuleva työpaikkani. Nyt on vielä parin viikon "loma" ja sitten alkaa. Ensin osa-aikaisena ja sitten loppuvuodesta kokoaikaisena. Eihän se mikään Scandikki tai muukaan paikallinen huippuravintola ole, mutta tuossa on hyvä oppia ammatti käytännön töissä. Sen verran voin paljastaa, että en ole tuossa paikassa loppuikääni; tarkoituksena olisi koulutuksen kautta syventää ammattiosaamistani. Mutta sitten parin vuoden päästä.

Pitää tänään jutella miehen kanssa, että koska käydään maistraatissa ja mennäänkö tänävuonna Qstockiin. Sinne vissiin alkaa liput olla vähissä.... ja kun lauantaiksi pitäisi mennä. Saa nähdä....