Nyt se emäntä tempun teki! Ja kaksikin!

Ensin vei eläinlääkäriin ja sitten vielä antoi kirjoituskiellon pariksi päiväksi kun muka "kisu on varmaan vähän kiukkuinen". Hei, en kai, miksköhän?! Ensin sellainen inhottava metallikapistus laitettiin rintani päälle ja sitten paineltiin masua ja jalkoja. Tuijotettiin silmiä ja kaiveltiin korvia. Ja tökättiin piikki reiteen! Siitä inhasta piikistä tuli tosi hutera olo, onneksi sain mennä taas turvalliseen koppaan. Sitten en oikeastaan muistakaan mitään, ennenkuin heräsin taas kopassa.

Lääkäri puhui emännälle jotain komplikaatioista nukutuksessa, mutta en niin välittänyt ihmisten höpinöistä, tärkeintä oli nyt vaan päästä huitsin nevadaan tästä kamalasta paikasta! (emännän huom: kissan hengitys pysähtyi nukutuksessa ja sille jouduttiin antamaan heräte, ennen kuin siirtyi ajasta eteenpäin).

Kidutus kumminkin on jatkunut, emäntä on tunkenut ruiskulla suuhuni jotakin kamalaa valkoista tököttiä, jota kutsuu antibiootiksi. Minulla kuulemma on ientulehdus (kunnon kissa ei ketään päästä suutansa ronkkimaan hammasharjalla!). Se maistuu ihan kamalalle, pistää suun ihan sylkyiseksi ja kaiken lisäksi pistää oksennuttamaan. Vain ihmiset voivat keksiä tälläisiä kamalia kidutuskeinoja! Olenkin pari päivää ollut hieman väsynyt ja järkyttynyt, mutta eiköhän se tästä ala taas rullaamaan.