Lupasin tiistaina Hippusesta 1 kk kuvan. Otin sen sitterissa, ja ajattelin ottaa kaikki kuukausikuvat tuossa (niin pitkään kun voin) niin siitä näkee sitten pojan kasvun. Kas näin:

Tyyppi huitoo :) Vielä en ole laittanut tuota vyötä paikoilleen kun ei osaa vielä edes kääntyillä tai venkuloida, mutta varmaan jossain vaiheessa...

Olen nyt kolmatta viikkoa pojan kanssa päivät kahdestaan. Ihan hyvin meillä menee, ainoa huolenaihe on, ettei poika nuku päivällä yhtään. Eilenkin meni aamuyhdestätoista ilta puoli kuuteen ennen kuin suostui reilut puolituntia nukkumaan. Onneksi poika on rauhallinen niin saan ensin aamulla syötyä aamupalan rauhassa ja sitten tehtyä hieman kotihommia, pyykkiä tulee ihan mieletön määrä nykyään!!

Vatsaa me ei olla sairastettu, mitä nyt poika on aika paha pieremään. Pääasia kai että ilma tulee jotakin kautta ulos... Hippunen ei meinaan liikoja röyhtäile.

Mutta se mikä minua itseään rassaa on se iltayön "tankkaus". Joka ikinen ilta kymmenestä yhteen puoli kahteen yöllä poika vaan äniseen maitoähinäänsä ja tankkaa niin pirusti. Eilen illallakin veti molemmat tankit tyhjiin ja sitten vielä120 ml äidinmaitokorviketta pullosta. Sen turvin nukuttiinkin sitten aamukuuteen heräämättä ja unta jatkettiin vielä puoliyhdeksään välipalan turvin. Jos "tankkausta" ei tee niin että pojalle antaa korviketta, niin se on sitten Hippunen vaatimassa rintaa puolentoista tunnin välein. Että ehkä mieluummin se ilta"tankkaus".

Kovasti on poika kasvanut. Viime keskiviikkona 23. päivä oli neuvola jossa Hippunen mitattiin. Painoa oli silloin 4880g ja pituutta 55,2cm. Ja itse asiassa poika tuntuu kyllä painavalta, taitaa tuo viisi kiloa mennä rikki seuraavaan kertaan mennessä, joka on muistaakseni 13. joulukuuta.

Tässä olisi köllöttelykuva Orvokin, Nasun ja Minkkiksen antamalla puuhapeitolla:

Kovasti jätkänpätkä jo seuraa ja napittaa silmiin entistä virkummin ja tarkkaavaisemmin. Ja ihan selvästi on perillä siitä että se on oma suu josta ääni tulee!  Unissaan murisee!! Ja jopa  tissi suussa murisee. Ja tosiaan se nälkä-ähinä! Ja kova on poika potkimaan, ihan niinkuin vatsassa olessaankin!