Sitä se on tässä vaiheessa kun raskausviikkoja on 37+5. Välillä kyllä jo ottaa päähän joka paikassa tiellä oleva vatsa, mutta josko tuo Hippunen viihtyisi tuolla vielä ainakin viikon puolitoista. Ja närästys! Onneksi se sentään häviää heti kun lapsi herkeää painamasta vatsalaukkua ylöspäin.

Kaikki on kuitenkin jo valmiina Hippusta varten. Tänään aloin jopa kokoamaan sairaalakassia. Eilen sain ostettua Hippusen köllöttelypeittoa varten vanun ja vuoren, mutta niitä en voi alkaa tikkaamaan ennen kuin saan turvotuksen pois. Kunhan kasaan kerrokset valmiiksi. Käsissä ei nimittäin ole yhtään voimaa kun turvotus puristaa hermoja; oikealla kädellä ei voi kirjoittaa kun ei kynä pysy kädessä ja vasemmassa kädessä ei ole voimia sen vertaa että saisi kunnolla puristettua keittiöluutun kuivaksi. Ei kiva ei. Jalkapöydät sääriä myöten näyttää ihan elefanttitaudin piinaamilta ja jalkaan menee tasan yhden kengät.

Ja olen alkanut paketoida joululahjoja! Paha vaan että sekä joulupaperi että kirkas teippi loppuivat. Ja sitä paperia ei oo vielä kaupoissa, ei ainakaan isommissa marketeissa. Olis kiva jos sais paketoinninkin tehtyä ennen Hippusen syntymää, pikkusen aavistan että mulla on marraskuussa tasan muutakin tekemistä kuin paketoida saati juosta kaupoissa jouluostoksilla.... Joulukortit on kyllä vielä pahasti vaiheessa, onneksi noissa Vintage-korteissa ei mee kauaa, kunhan saisin loppuihinkin viimeistelyt tehtyä. Pitäisköhän se huomenna aloittaa leimakuvakortteja vai saisko peräti skräpättyä jotakin...

Tänään aamupäivällä paistoi aurinko, mutta nyt sataa taas. Ja huomiseksi on luvattu jonkun hurrikaanin jämät tänne, taas puuskissa tuulen nopeus 25-30m/sek.

Ai että kun tekisi mieli neuloa Hippusen villahaalaria tai virkata villapeittoa, mutta kädet ei anna vielä tehdä mitään. Joten ainoa mitä tässä vaiheessa voin tehdä on mennä tyhjentämään astiapesukonetta ja syödä välipala.