Minulla on Dymo Junior, sellainen mukava kohokirjoituslaite - tiedätte varmaan. Muutamiin juttuihin, mm. kortteihin ja decoihin olenkin jo käyttänyt sitä. Yksi asia minua on kyllä PAHEMMAN  KERRAN NYPPINYT Dymossani: tarranauhan värejä on tasan kolme, musta, peruspunainen ja perussininen. Pläääh, haluan vihreää, vaaleanpunaista, keltaista.... haluan ERIVÄREJÄ!! Ja sitten erehdyin katsomaan tänne, eeeiiiihhhh!!!! Eikä olis edes kallis, kymmenen rullaa!! Tahtoo Suomeen kanssa!

Askartelut on juminut. En ole tehnyt yhtään skräppisivua, se aloittamisen hankaluus. Sitten vielä jänskättää nämä harjoittelut. Olin neljä viikkoa Coffee Housissa, nyt menen neljäksi viikoksi Pannuun, tänään on eka työpäivä. Kolmelta aloitan, tiedä sitten koska kotia pääsen.

Ja on toinenkin asia mikä nyppii pahasti: TÄMÄ TALVI!!!! Loppuis jo. Oltiin viime viikolla Raumalla ja siellä kuulkaa vesi lotisi ja räystäiltä tippui, linnut laulo ja lämmin -useimmiten- tuuli puhalsi. Ja mitä on täällä Pohjois-Pohjanmaalla; 28 astetta pakkasta aamulla!!! MÄ EN ALA!