Huoh....

Olenko paha jos kerron että olen taas saanut nukuttua yöni ja ettei asunnossa enää haise kissanpissa? Olen helpottunut ja uskon että kissakin lopussa ymmärsi että kärsimys on lopussa.

Noh, arki on jatkunut. Viime viikolla oli loma ja sain eteisen ja keittiön seinät maalattua. Entiset viherkeltaiset seinät ovat nyt hyvin pienesti siniseen menevät valkoiset. Huonetila lähes tuplaantui. Meinaan myös maalata pieniä yksityiskohtia ja tänään käytiin Kodin ykkösestä ostamassa pyöreät ale-matot kympillä. Laitan kuvaa jahka muutos on kokonaan tehty.

Ja uusi elämäni on mukavaa. Tarkoitan siis opiskelua uuteen ammattiini. Päästyäni pois jakomielitautisen psykopaatin kynsistä (joka itketti ja uhkaili minua tyäpaikalla) on elämä "koulussa" maittanut. Tunnen todella intoa ja meillä on aivan mieletön yhteishenki ryhmämme kesken. Ja itse asiassa koko porukan kesken. Meillä oli tänään info näyttötutkinnoista ja siellä oli kaikki ryhmät helmikuusta kesäkuussa aloittaneisiin. Tunsin osan vaikka he eivät "meidän luokkaan" kuuluneetkaan.

Ja tänään meillä oli alkusammutusharjoitus. Vähän aluksi pelotti tietysti iso elävä tuli mutta rohkeasti vain sammuttamaan. On kuitenkin fakta, että keittiössä voi tapahtua rasvapaloja. Harjoittelimme sekä sammutuspeitolla että käsisammuttimella.

Käsitöistä sen verran että ranskalaisen huivin pitäisi olla valmis ensi perjantaina. Se menee omalle mummolleni syntymäpäivälahjaksi. Kymmenesen kierrosta vielä.....